Löpningen då?

image

Nä. Det blir inget sprunget här. Ryggen krånglar fortfarande även om det är mycket bättre och jag kan röra mej obehindrat, det är lite jobbigt att böja sej bara. Men även om det känns bättre så känns det inte som världens smartaste idé att springa. Irriterande dock! Eftersom det varken finns speciellt mycket snö eller är så kallt, hade det varit optimalt att springa.

Undrar förresten om jag inte borde besöka en naprapat när jag kommer hem. Min rygg är ju lite sned och jag känner att jag belastar olika. Ett ben tar liksom mycket mer stryk och det är också på den sidan ryggen känns mest.

8 tankar om “Löpningen då?

  1. Tycker aboslut du ska kolla upp det! Jag var rejält sned i bäcken och ryggrad när jag var där. Nu har jag kunnat springa obehindrat i 2 veckor. Alltid skönt att kolla upp det med någon proffessionell som kan ”fixa” det och ge rehab-tips och råd.

    Gilla

  2. Det låter som en bra idé att vänta lite med löpningen. Och inte springa utan dubbar mer heller för jag tror att det kan vara så att du spände dig för mycket om det var halkigt. Men bra att det känns bättre ändå.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s