Det blev visst…

…en liten minibloggpaus. Jag har befunnit mej i någon slags julbubbla, hängt med familjen och inte gjort så mycket mer än att kolla på tv, spelat spel och ätit. Skönt det!

Det kan faktiskt vara riktigt skönt att koppla bort och bara vara, inte bry sej så mycket om vad som händer på internet. Men nu är jag tillbaka hemma, blogg och springsugen. Mina springben har faktiskt fått vila hela julen p.g.a ryggskottet som tog ett tag att ge med sej. Nu är det dock bra och jag tänker mej en runda senare idag. Och så ska jag visa de löprelaterade klapparna jag fick.

Ses sen!

2 tankar om “Det blev visst…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s