Dagvill

image

Sorry för grynig bild, ville bara visa er min fräsiga juloutfit så här lite i efterskott. Tyvärr får jag aldrig ha på mej den blinkande näsan speciellt länge för familjen, de blir helt gnälliga och pratar om epileptiska anfall… Larvigt tycker jag.
I alla fall, jag är helt dagvill av allt julfirande och stundande nyår men visst är det Måndag idag? Det är nästan så att jag längtar till lite vanlig, hederlig vardag med rutiner. Nästan alltså. Det blir ingen ordning med varken mat eller löpning nu.

Idag blir det ingen löpning p.g.a en vinflaska som vi fick av Daniels pappa och drack upp igår, samtidigt som vi maratontittade på true blood (mkt passande med rödvin till just den serien). Förresten, en grej jag har tänkt på: Jag har stött på mer än en gång att folk ger sej ut och springer dagen efter att de druckit alkohol och sen är nästan lite undrande över att det gick dåligt? Jag tänker så här: Ok för något glas kvällen innan men om jag druckit mer skulle jag aldrig springa. Jag tror bara att en gör kroppen en otjänst då. Den håller ju på och renar sej från det gift som alkohol faktiskt är. Att tvinga den till fysisk ansträngning då tror jag bara är en onödig påfrestning som varken gör till eller från för formen.

4 tankar om “Dagvill

  1. Dagen innan Lundaloppet grillade vi med våra grannar och jag drack fyra glas vin och var uppe alldeles för sent. Dagen efter kände jag mig bakis och ur form och förbannade min dumhet. Men jag tog mig runt milen på 55.21 ändå vilket jag blev väldigt förvånad över. Jag dricker ett-två glas rött fredag och lördag och det är inga problem att springa dagen efter då, för mig. Men jag tror inte heller på att träna när man känner av att man druckit.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s