Löparklappar

hgöl 094red

 

Jo, jag fick ju en hel del löprelaterade klappar (yey!) som jag lovade att visa! Det är saker som jag verkligen behövde och som jag är så himla glad för. Träningsgarderoben utökas sakta men säkert. Detta fick jag:

hgöl 096red

 

Komperessionsstrumpor från soc. Har redan ett par såna här som börjar bli ganska välanvända eftersom jag alltid springer i dem. Tycker de är väldigt sköna och håller fötterna förvånansvärt torra och varma.

hgöl 097red

 

En sån här ha-mobilen-i-mojäng. Jag har tänkt att jag måste skaffa en många gånger men inte kommit mej för av någon anledning. Istället har jag haft mobilen i en avklippt strumpa på armen. Det funkar men inte när det regnar eller snöar.

hgöl 098red

 

Löparhandskar och mössa. Hitills har jag klarat mej kalla dagar genom att sno Daniels mössa. Alltså, jag älskar honom och så…men.. blanda svett? Jag vet inte..

hgöl 099red

 

Underställ från Ullmax. Det är så. himla. skönt! Mös runt i det alla juldagarna och har även provsprungit tröjan (provsprungit tröjan?). Dessutom är det så himla snyggt med rosa detaljer att tröjan kommer att vara finfin att springa i till våren.

hgöl 101red

 

Och så fina nike air pegasus:en jag fick igår som en extra julklapp p.g.a Dalaglömda skor. Väldigt fina och väldigt sköna är mitt omdöme.

Hepp! Det var det. Fick ni några löpargrejer av tomten?

8 tankar om “Löparklappar

 1. vilka bra bra bra klappar du fick…
  jag fick inget löprelaterat i år, men hade inte heller önskat mig det.
  jo förresten…
  en parfym av min man.
  han kanske tycker att jag luktar för mycket svett…och det är ju löprelaterat?

  Gilla

 2. Så braiga löpargrejer. Jag fick inget löparakrigt alls, men då springer jag ju inte på vintern heller. Jag funderar på att ge upp min konstiga princip och köpa lite vinterlöparkläder.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s