Hej 2014!

image

Jag tycker alltid att det känns härligt att ha ett nytt, blankt år framför mej. Jag vet att det är bara dagar som alla andra som kommer, att ingenting förändras för att det blir nytt år. Ändå har jag den där känslan av förväntan och pepp. Det är lite som att börja om på nytt ändå.
Igår firade vi som sagt lugnt, bara jag och Daniel. Vi åt tokgod mat (som jag inte fotade) kollade på film och skålade in tolvslaget på balkongen. Vi har ju inte varit hemma på nyår förut så jag hade ingen aning om att vår balkong var första parkett till alla fyrverkerier. Det  var supermysigt att stå där och blicka ut på den glittrande himlen. Fast sen är jag kluven till fyrverkerier: Varför måste folk hålla på att panga hela kvällen (eller hela nyårsveckan för den delen)? Vi har en skotträdd katt som inte alls såg tjusningen med allt smällande. Han låg ihoptryckt i en garderob hela kvällen och vi fick gå och klappa honom lugnande på huvudet i skift. Det gjorde lite ont i hjärtat faktiskt.
Annars: En oerhört mysig och fin nyårsafton!

Av 2014 önskar jag mej så klart en massa spring, en del lopp och yrkesmässigt: Att jag kommer igång igen, kommer på exakt vad jag vill göra och kan njuta av det.

4 tankar om “Hej 2014!

 1. Vad skönt att fira hemma, det gjorde vi också. Plus en sambos syster, men det var som bara vi ändå.

  Det där med fyrverkerier är jag så kluven till. Å ena sidan är det supervackert och så men å andra sidan tycker jag så synd om alla djur som är livrädda. Fy!

  Gilla

  • Det var faktiskt hur skönt som helst! Extra plus på att gå och lägga sej i sin egen säng när en firat klart 🙂

   Ja, fyrverkerier. Vackert men jobbigt för djuren. Speciellt jobbigt tycker jag det är med dem som okynnessmäller långt före och efter tolvslaget.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s