Lite efter helgerna bakis

..tror jag att jag är. Det känns liksom lite tomt och segt idag, som om jag väntar på något men samtidigt som om jag har missat något. Det har väl att göra med att en ägnar hela december åt att planera och peppa för jul och nyår och så swisch, är det bara förbi. Jag är dessutom en person med redig separationsångest, inte alls en sån som tycker att det är sååå skööönt att städa bort julen. Jag vill gärna hålla kvar det som varit fint och mysigt ett tag.

Men nu ska jag snart göra raw food-sallad med hummus (visar sen) för att riktigt kicka igång det här året med energirik och nyttig mat. Det blir bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s