Personbästa på 5 km & en stark kropp

image

image

Jag är inte så bra på det här med personbäst:an. Jag håller inte så bra reda på mina tider, springer 10 meter för kort, fumlar med mobilen när jag ska stänga av den o.s.v. Det liksom dras ifrån och läggs till sekunder lite hur som helst.. Fast trots det så är jag rätt säker på att jag aldrig sprungit 5 km (eller, jaja, 4,99) på 32,12 förut. Jag har för mej att mitt snabbaste tempo på den sträckan var 6,36 så med andra ord är det en klar förbättring. Yey!! Nuär det bara 2,12 minuter ned till 30. Mitt mål är ju att komma under 30 minuter på 5 km till våren (Jag vill springa vårruset, 5 km och det under 30 min) och det känns faktiskt mer och mer som att det borde gå!

Jo, och så lite kropp och yta. Jag tog den undre bilden på mej själv innan jag begav mej ut och jag gillar den så mycket! Nä, kanske inte min yrvakna uppsyn och mitt katastrofhår.. Men min kropp! Jag tycker den börjar se STARK ut. Som en kropp som springer. Det är ju lite svårt att prata om det där med yta vad gäller kroppen. Det är så mycket ideal och tjafs som stör oss. Men ändå, någonstans måste en få vara nöjd också. Titta sej i spegeln och bara: ”Jäklar! Jag är snygg!”. Egentligen handlar det kanske inte bara om ytan utan av den enormt tillfredsställande känslan att veta att man åstadkommit förändringen själv. De starka benen har jag liksom sprungit mej till. Bara jag!

14 tankar om “Personbästa på 5 km & en stark kropp

 1. GRATTIS till nytt PB! Du kommer fixa under 30 när du springer ett lopp för du blir så peppad. 🙂 och du ser väldigt snygg och stark ut på bilden, vilken midja!!

  Gilla

 2. Du ser superfin ut på bilden och jag tycker att din text och bild tillsammans är ett jättefint och BRA ytligt-inlägg. För det är inte särskilt ytligt. det handlar så mycket mer om din snygga kropp.
  fast…den är verkligen smashing.
  men nu blev jag ytlig, och förstör allt.
  kram från virrpannan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s