Tillbaka på banan och raw- nyfiken

image

Meh, vad MÖRKT det är hela tiden! Jag vaknar på mornarna och tror att jag är uppe med tuppen för att senare konstatera att klockan faktiskt är närmare tio än nio. Inte för att det gör så mycket. Vi är lediga ett tag till här, eller ja, D är ledig och är han ledig följer jag med i någon slags semesterlunk.

Men hörrni! Vad skönt det är att vara på den inslagna banan av bra mat och träning igen. Kroppen tackar mej redan. Det är egentligen inte klokt vad jag mår lattjo av socker, massor med kolhydrater och sparsamt med träning. Det är illamående, blodsockerfall och en mage som inte riktigt vet hur den mår. Det känns redan att jag åt bra mat igår. Kroppen gjorde sej *slurp* av med vätska omgående, magen är lugn och jag känner mej piggare.
Apropå bra mat förresten: Jag känner mej lite raw-nyfiken. Den där salladen igår var verkligen så himla god och dessutom kändes det för himla fint i kroppen att ba: ”-Här! Vitaminer!” En annan sak som förvånade mej är att magen tog det hela bra. Jag menar 1/2 halvt huvud rå blomkål, inte för att jag åt hela,  men en tänkte ju att det borde få…ehm.. konsekvenser….  Men nej, inga som helst obehagligheter.
Jag tror ju inte att jag kommer och bli strikt raw food:are men någon gång i veckan vill jag absolut äta sån mat. Raw sushi känns som om det är nästa grej att testa!

8 tankar om “Tillbaka på banan och raw- nyfiken

 1. Håller helt med om det där att kroppen först går bananas av allt socker och sen ba’: ååååå det var såhääääär det skulle va!!! 🙂

  Gilla

 2. Vad skönt att få kroppen och ätandet i ordning igen. Jag håller med dig. Jag tränade idag efter några dagar uppehåll och det var otroligt skönt. Kroppen
  säger tack 🙂

  Testa sushin säger jag bara. Suveränt god!

  Gilla

 3. Håller med! Har känt mig däst under nästan två veckor och verkligen längtat efter att börja äta bättre. Men sen var det en del av min plan också: att jag skulle tröttna på kött, socker och annan skit, för att bli mer motiverad till att börja äta bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s