Dagens sega, sega backspring

image

Dagens spring gick väl så där men sitter fint i benen nu. Tanken var från början att ta en milrunda men så blev det inte riktig. Jag joggade iväg i lugn takt men kände mej lite seg. Fast det gör jag ofta då jag springer två dagar i rad, det släpper efter ett tag. Grejen var bara att jag hade ögonen på en ny runda idag som visade sej vara lite olämplig för mej att köra milen på.

Ni vet när man åker bil och tänker: ”Här skulle jag kunna springa!”. Alla backar och motlut ser liksom överkomliga ut då. Alltså, jag visste ju att det skulle vara en rejäl, ganska lång backe efter ca 3 km. Vad jag inte tänkte på var att den följdes av ett ca 1 km långt motlut. Men i alla fall: Efter backen och sedan motlutet var mina ben som spagetti samtidigt som de var två tunga stockar. Bestämde mej då för att korta av rundan och sprang sakta ca 2,5 km till innan jag var hemma. Tror dock att den rundan blir utmärkt att köra milen på om man tar den åt andra hållet, i alla fall i nuläget. Dessutom är den ju perfekt att träna uthållighet på åt det hållet jag sprang idag.

11 tankar om “Dagens sega, sega backspring

 1. Hittade din blogg för några dagar sedan, och tänkte att det kunde vara bra att lämna ett litet avtryck efter mig. Riktigt bra blogg med kloka inlägg! 🙂

  Blir så inspirerad att ge mig ut och springa jag med, så tills det är dags för min del så fortsätter jag suga åt mig motivationen här inne hos dig! Har opererat mina benhinnor och resultatet har inte blivit helt helt okej än, så jag kämpar tilbaka med rehabträningen med målet att kunna springa igen om inte kunna gå raska promenader iallafall. Tack för en bra blogg!

  Gilla

  • Åh vad roligt att du säjer hej 🙂 Och tack för fina ord!

   Vad tråkigt med benhinnorna. Hoppas det reder upp sej på bästa sätt. Håller tummarna för att du ska kunna springa snart 🙂

   Gilla

 2. Ping: Dagens spring och en utmaning till mej själv | Charlotta Sofia springer & trimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s