Löpartajts

image

Jo, jag har lite av ett sånt däringa i-landsproblem. Jag ha ett enda par löpartajts och det räcker faktiskt fint för mej. Det är bara det att de här tajtsen är köpta för cirkus 10 kg sen vilket…ehm…medför problem.
Så här: Skulle ni besöka Västeråstrakten och ser någon som febrilt rycker i sina byxor medans de springer är chanserna ganska stora att det är jag. Hitills har svetten räddat mej. När jag börjar svettas lite så klistrar de fast sej på min kropp så pass att de inte trillar ned. Fast det skulle ju vara trevligt att ha ett par som satt uppe hela tiden oavsett kroppsvärme, det skulle det…

Men i alla fall, nu när en har blogg och så, tänkte jag att det kunde vara fint att fråga om tips innan jag slår till på nya. Har ni några supertips på sköna tajts som helst inte kostar en förmögenhet?

11 tankar om “Löpartajts

 1. Mina absolut favoriter är Röhnisch! Men det är ju ”något dyrare”. Kanske du kan hitta några på rea? 🙂
  Annars har jag ett par från New Line som är prisvärda. Har även hört att ”Soc” är prisvärda, men de har jag inte testat själv.

  Gilla

 2. Soc funkar jättebra och är inte alls dyra. Hittade ett par Jättesnygga och sköna för 200 kr. Och dragsko i midjan är ett MÅSTE!! Annars är jag sån som springer och drar i brallorna. 🙂

  Gilla

 3. Vilke angenäma problem ändå 🙂

  Jag har ett par som slutar på vaden och kan därför inte springa när det är kallt. Fast det gör jag ändå inte pga av kallt och vill inte. Men i alla fall så har jag ett par som är väldigt snäva och högre modell Reebok och de sitter som berget och en får liksom skala av sig dem när en kommer hem. Men det är mitt tips: köp snäva. Det håller in också och det är skönare att springa då tycker jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s