Vardag och rutiner

image

Det kan ha varit så att jag för några dagar sedan skrev att jag saknade lite vardag och rutiner.. Fast nu vet jag inte riktigt.. Sov som en kratta i natt, eller snarare: Sov inte. Tillslut somnade jag men Daniel skulle upp kvart i fem och då vaknade jag till igen för att inte kunna somna om. Blä. Det har varit en sån natt, ni vet, när en inte kan sluta fundera. Problem som känns helt hanterbara och inte så farliga i dagsljus blir monster som gnager på hjärnan i mörkret.

Nåja, den dåliga sömnen har väl att göra med de senaste veckornas sena kvällar och lååånga sovmorgnar. Det ordnar till sej. Idag blir det vilodag för min del, i alla fall löpningsmässigt. Kanske drar jag ett litet pass yoga senare istället. Det känns som om hjärnan skulle må bra av det.

6 tankar om “Vardag och rutiner

  1. Kontrigt, jag hade också en sån där natt då jag inte kunde sova. Somnade vid tre och sov oroligt så när klockan ringde strax efter sex kändes det som att jag inte sovit alls. Kan iofs bero på att jag vaknade först halv elva igår förmiddag, men ändå…

    Gilla

    • Blä vad jobbigt! Jag skulle ju i alla fall inte upp och jobba som dej. Men det blir väl säkert lätt lite sömnlöst när en har sovit länge under ledigheten. Det är ju inte så att en är så diciplinerad att en ställer om dagen före heller. Inte jag iaf. Fast mamma propsade på det efter sommarlov och så kommer jag ihåg 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s