Kli i halsen

image

Hej, godmorgon! Hoppas er dag startat bra. Här är det utomordentligt bra förutom ett litet kli i halsen. Jag blir galen på den där halsen! Jag har inte drabbats av någon riktigt super-duper-långkörare till förkylning denna vinter men det där kliet i halsen dyker upp ibland, försvinner lika snabbt som det kom och dyker upp igen. Funderar nästan om det är något i vårt sovum, typ drag, för det känns ofta på morgonen. Det är i alla fall väldigt irriterande när jag har planerat spring eftersom alla vet att en absolut inte ska träna med halsont.

Jag hade en vilodag igår för att jag bara kände att kroppen ville det. Ibland känner en bara att den vill vila och då är det bäst att lyda så jag soffhängde med Agnes istället. Idag hade det dock varit superskönt med en springtur men jag får nog låta bli.
Förresten, en annan sak som jag gjorde igår var raw sushi. Så sjuuukt gott! Ska visa er hur en gör och hur det ser ut senare idag.

4 tankar om “Kli i halsen

  1. Åhnej, vad tråkigt med kli. Jag har haft precis så i några månader. Men det är inte förrän nu det har brutit ut. Jag vet inte om det beror på en lång cykeltur och stenhård träning dagen efter eller vad.

    Fast soffhäng med den pissen är nog inte heller fel. Så gosig. Och så fint att han måste ju se dig som mamma eftersom att du liksom fött upp honom 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s