Lilla bloggen – du betyder en del

image

Jag startade den här bloggen i Augusti, mest för att jag kände att jag ville ha ett ställe att hämningslöst skriva om min löpning. När jag startade den var jag faktiskt lite tveksam: ”Inte kan väl jag ha en träningsblogg? Kan jag?” Men jo, det kunde jag visst! Egentligen har jag alltid tyckt att det varit intressant med sånt här: Kroppsbild, kost, träning, psyke – men jag har liksom aldrig utövat det på det här sättet, inte vetat att det var en passion helt enkelt.

Är så glad att jag bestämde mej för att starta den. Den ger mej något varje dag.  Jag får så mycket tillbaka i form av fina  kommentarer, länkar och det gör mej verkligen lycklig och betyder massor. Kanske betyder det ännu mer eftersom jag haft en jobbig tid, varit utmattad och deprimerad? För när jag blev så där trött, när jag helt enkelt inte orkade med mitt egna lilla företag så tappade jag mycket jobb-självförtroende. Jag var elak mot mej själv då, sa till mej själv att jag var lat, inte kunde slutföra något – såna riktigt taskiga saker. Och jag trodde ju på de där elaka orden innan jag fattade att jag inte alls var lat utan bara så himla utmattad och ledsen. Men det tog ganska lång tid innan jag fattade och den tiden hann skava rejält på det där karriärsmässiga självförtroendet.
Därför är bloggen så bra! Visst, en kan tycka att ”det är ju bara en liten blogg” men den tar sin lilla tid, inte hela arbetsdagar men några timmar om dagen. Den ger mej något att göra, något som jag får respons på. Den visar också för mej att jag visst kan hålla igång något, att jag inte alls ger upp. Det är så otroligt värdefullt för mej just nu.

Och den växer lite varje dag den här lilla bloggen och det är så himla roligt! Alltså, nu talar jag inte i hundratals besökare men ändå: Fler och fler hittar hit. Jag tänkte att den skulle få en liten ansiktslyftning och kanske en egen domän vad det lider, lite som belöning för att den sköter sej så bra 🙂

20 tankar om “Lilla bloggen – du betyder en del

 1. Tjoho! Go for it! Du har hittat ett sånt bra format, som jag tror många känner ige sig i och inspireras av! Plus att det är kul att få tips på god mat och annat kul. Sen får man liksom lära känna dig ännu mer! Kram

  Gilla

 2. jag är så himla glad att du beslutade dig för att börja blogga.
  du verkar som jag såg att Hanna skrev här ovan, så himla sympatisk. godhjärtad och fin.
  väldigt sund och vettig. det är en sann glädje att följa dig här, och bara sättet du skriver om din viktnedgång. det ska jag härma, i min andra lite hemligare blogg : Fröken Blund rockar fett.
  som också är en träningsblogg fast egentligen inte för ngn annan än mig själv, så den är inte så rolig.
  Hur som haver. Jag är glad att bloggandet ger glädje i ditt liv, att det får dig att känna dig starkare och bra helt enkelt.
  för det är du alltså. väldigt bra.
  Kramen damen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s