Raw sushi – low carb (och med lite ändring, lchf)

018red

014red

Jo, jag gjorde ju som sagt raw sushi igår och jisses vad gott det var! Ni måste absolut testa. Lova! Allt tog slut på 2 personer fast det blev 4 hela rullar sushi. Själva receptet hittade jag här hos So, I live in Berlin (Väldigt bra och tipsig blogg förresten, speciellt om man gillar/är nyfiken på naturlig hud/hår-vård, raw food och nyttig, vegansk mat). 

Jag gjorde min sushi på samma sätt som i nämnda recept så jag skriver inte ut det här. Enda skillnaden är att jag använde cashewnötter i min sushi och att jag hade lite wasabi inuti mina makirullar. Ja, och så fyllde jag med avocado och morot men fyllning kan man ju välja hur man vill. Wasabin är i och för sej tydligen inte raw så vill man vara strikt får man hoppa över, dock gör den väldigt mycket för smaken. Man kan också ha inlagd ingefära till men den är inte heller raw. För mej spelar det inte så stor roll men tänkte att det var bäst att tala om.

Jag äter ju annars vanligen någon slags väldigt o-strikt, vegetariskt lchf-variant men tycker att det är kul att blanda upp med lite raw food eftersom det känns så bra i kroppen. Men vill man absolut ha lchf-sushi så kan man ju skippa honungen i receptet och blanda ”riset” med lite philadelphiaost istället (då är det dock inte raw food längre).

5 tankar om “Raw sushi – low carb (och med lite ändring, lchf)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s