Yoga för nacke och axlar

image

Yoga letar sej in i mitt liv mer och mer. Jag kanske inte yogar direkt regelbundet men jag tar till yoga mer och mer för att slappna av, stretcha ut och som idag när jag vaknade med otroligt stela axlar och nacke. Ni vet så där stelt så det känns upp i hela huvudet och knastrar om en försöker vrida på huvudet. Jag hittade då den här videon från Ekhart Yoga på youtube som var väldigt skön att göra för nacke och axlar *tips*.

Har förresten fastnat för Ekhart yoga på you tube (också ett tips från bästa Emma). Är så himla förtjust i Esther som har de flesta rutinerna på den kanalen. Kvinnan har så sjukt behaglig röst att det nästan räcker att klicka in och lyssna för att bli avslappnad. Dessutom finns det hur många olika yogarutiner som helst, för alla möjliga ändamål. Ska absolut testa den mot pms nästa gång det är dags.

Annars skulle jag hemskt gärna vilja gå på en ”riktig” yogaklass och lära mej mer om filosofin bakom yoga. Måste kolla runt vad det finns häromkring. Det är konstigt egentligen, har alltid tyckt att yoga varit så segt men nu gillar jag det så mycket. Det kanske är just när en tycker det är segt som en behöver det som mest?

Yogar ni? Har ni några bra tips på sidor, youtubekanaler eller annat som rör yoga?

9 tankar om “Yoga för nacke och axlar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s