Snö och en viss kluvenhet

image

Så kom snön! Så här (bilden) såg det ut när jag kikade ut genom mitt köksfönster nyss. Jag vet inte riktigt om jag är glad eller ledsen för det? En å ena sidan har det varit en bekväm vinter att vara nybörjarlöpare på, med barmark. En å andra sidan blir det så himla mörkt (mörkare) utan snö och det har känts som en har levt i någon konstant natt. Dessutom har jag lite sett fram emot den hårdare träningen som snölöpning verkar vara. Nåja, först och främst får vi se hur länge det ligger kvar.

Ja, och så är det så skumt. Jag vaknade i morse och kände knappt ett spår av min förkylning. Kan hända att jag är lite, lite snorig bara. Så här har det varit hela vintern: Lite halsont och matthet som går över på någon dag. Det är nästan så jag önskar att det ville bryta ut ordentligt så jag fick det ut världen. Nästan alltså.
Blir frustrerad då det kommer till löpningen, det blir så hattigt. Känns inte som jag får den regelbundenhet jag vill ha. Fast det är ju inte så himla mycket att göra åt. Får se om det blir en liten lugn runda senare idag i alla fall. Det hade varit grymt skönt!

4 tankar om “Snö och en viss kluvenhet

 1. Klart du ska ta en lugn runda. Upp och ut och iväg. Älskar den där känslan att smyga igång kroppen efter förkylning, ta det lugnt och dra ner på både tempo och kilometer så är du strax i full fart igen!

  Gilla

 2. Hoppas du lyssnar på kroppen. Det är lätt att ge sig ut ”för tidigt” och så åker man på den där förkylningen igen. Men hoppas så klart att du klarar dig! 🙂
  Jag är lika velig som du vad gäller snön. Det har inte kommit någon här (än) men vet inte vilket som är bäst/mindre dåligt; blött och ohalkigt underlag för löpningen eller snö och ljusare för själen…?

  Gilla

  • Jag kunde faktiskt inte låta bli 🙂 Har dragits med småförkylningar hela vintern, som håller i sej 1-2 dagar och inte bryter ut. Idag kände jag mej dock helt ok. Lovar att jag lyssnar på kroppen. Är hypokondriker och lyssnar ibland väl mycket på kroppen 😀

   Ja, mkt svårt det där med snön. Fast jag tänker att den iaf kanske ger bra benträning?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s