”morgonyoga”

image

image

Jag vill hävda att jag morgonyogade idag! Vissa nogräknade personer skulle nog säja att det mer var en typ av sen förmiddagsyoga, men jag väljer att inte lyssna på dem. Dessutom…DESSUTOM körde jag denna morning flow yoga-rutinen och då måste en väl ändå kalla det morgonyoga? Visst? Egentligen kanske detta passet var i svåraste laget för mej, ska nog ta ett nybörjarpass nästa gång. Fast trots ihärdigt pustande (p.g.a kommer alltid fel i andningen och får liksom byta på halva andetaget) så kände jag mej behagligt pigg sedan. Min rygg och mina axlar som ofta är stela när jag vaknar väcktes till liv och pirrade skönt.

Och ja, jag VET att benviftandet på understa bilden inte är typisk yoga men jag ville illustrera någon form av rörelse. Ok?

9 tankar om “”morgonyoga”

 1. Imponerad !! Kollade in videklippet..fastande på första övningen där hon fäller ihop sig som en fällkniv and inhale !!!…… Ehhh funkar varken att andas ut eller in i det läget….nä yoga är nog inget för mog men tror min kropp skulle behöva det. Efetr en jobbvecka vaknar jag söndag morgon med svag huvudvärk och axalar uppe vid öronen. Ja, minstress sätter sig där….trots långpromenad igår…får se pm jag,kommer ut på någon träning idag…

  Gilla

  • Haha, jag kan lova att jag knappast ser ut som en fällkniv när jag försöker fälla ihop mej. En får göra så gott en kan!
   Men testa lite yoga! Bara på youtube finns det massor med övningar för just stel nacke och axlar. Känner igen det där med att stressen sätter sej där :/

   Gilla

 2. Helt klart morgonyoga! Tycker du förresten att yogan gör gott för löpningen? Är det några rörelser som du upptäckt absolut inte ska göras före en go runda?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s