När hjärnan inte riktigt hänger med

Jag har en vinterkappa jag älskar! En vinterkappa i ylle, beige, liksom äggformad med en liten krage i svart fuskpäls. Den är så skön, gosig och har värmt mej många vintrar sedan jag hittade den på 2hand. Den passar till det mesta och ja, jag ÄLSKAR DEN!

Det är bara det att det hänt något med den de senaste gångerna jag haft den? Den är liksom fladdrig, sitter dåligt. Jag har funderat och funderat. Fattar inte? Kan ylle liksom….töja sej? Den veckar sej så konstigt i sidorna när jag har den på? Jag har ändå satt på mej den och funderat varför jag plötsligt känner mej som en säck potatis när jag har den? Har tänkt att jag MÅSTE vara noga med att hänga den på en galge så att den inte tappar formen så där, inte bara slänga upp den på en krok.
Detta har jag hållt på med flera veckor.

Igår stod jag och försökte arrangera min kappa på kroppen igen då det plötsligt slog mej: Men aha! Det är ju inget fel på kappan! Det är jag som blivit mindre! Jag tycker att det är så lustigt det här, för jag VET ju att jag blivit smalare, att jag gått ned i vikt. Ändå har hjärnan så svårt att hänga med på det att jag ägnar veckor att fundera över min kappa. Tanken har, jag lovar, inte slagit mej en enda gång.

Jag vet inte riktigt var jag vill komma med det här inlägget? Att förändringar tar tid kanske? Att det som finns i ditt huvud inte alltid stämmer? Eller så är det bara en lustig anekdot.

9 tankar om “När hjärnan inte riktigt hänger med

  1. He,he. Jag har haft motsvarande problem, men tvärtom. Undrat hur det kommer sig att kläderna krympt i skåpet. 😉 Jag har förstått vad det varit fråga om då någon kjol blivit spänd i midjan, men det har varit svårt att fatta att skjortorna krympt. Man märker kanske inte förändringarna på övre kroppen lika lätt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s