Bananomelett

bananomelett 013red

bananomelett 010red

bananomelett 016red

Efter det något snopna/sena uppvaknandet tänkte jag att det var bäst att äta något rejält och mättande, lite brunch så där. Hittade receptet på bananomelett hos fina Lina för någon vecka sedan och därför fick det bli en sån. En bananomelett med extra allt rättare sagt, d.v.s: Bär, skivad banan, turkisk yoghurt, jordnötssmör och så ringlade jag lite honung över på slutet.

Detta är förresten en sån grej som gör att jag inte säjer att jag äter typisk lchf. Jag äter kanske mer så som känns bra i just min kropp och då ingår frukt och lite honung. Själva omeletten är supersimpel1 el. 1/2 mosad banan (jag tar en 1/2), två ägg och så en liten, liten nypa salt. Vispa ihop och stek i smör eller kanske kokosolja. Jag brukar lägga ett lock på mina omeletter i slutet av gräddningstiden så blir de så där puffiga och fluffiga.

3 tankar om “Bananomelett

 1. Hej!

  Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

  Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

  För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

  Med vänlig hälsning,

  Emilie
  Hittarecept.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s