Oj, del 2 (Eller Charlotta Sofia sover)

image

Jo, som ni ser på bilden så studsade jag glatt upp ur sängen vid 7 i morse och drog av ett tungt styrkepass på vardagsrumsgolvet. Härligt! Eller…hrm…näe. Bilden är från igår och jag *host* slog upp ögonen vid 11. Jisses!
Så här: Daniel jobbade natt inatt och jag hade extremsvårt att sova. Kikade på Weeds istället och somnade efter två. Det här är ju lite problemet med att vara hemma på dagarna. Det blir så här ibland, helt enkelt för att jag kan. Ingen ilsken väckarklocka som ringer vid 6 och tycker att det är dags att gå till jobbet. Fast, som jag sagt tidigare: Jag gillar det inte! Även om det är meningen att jag ska vila måste jag ha struktur, annars mår jag bara dåligt i alla fall.

Jahaja, nä, nu ska jag försöka styra upp den här dagen och INTE tänka att jag ska ”komma ikapp” på något vis (del i att bli av med onödig stress).

3 tankar om “Oj, del 2 (Eller Charlotta Sofia sover)

  1. Jag vet precis vad du menar. Jag pluggar ju på distans hemifrån, så jag har inte heller några specifika tider då jag ska vara någonstans (förutom de dagar då jag jobbar). Jag försöker ändå hitta rutiner som funkar för mig, det har hjälpt mycket med struktur och lite ordning på vardagen. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s