tisdagströtthet

image

Här ligger jag, i soffan, med täcke, katt, netflix och te. Drabbades av sån där genomgripande supertrötthet som en gör ibland. Fast jag klagar inte, gillar den där sköna, liksom lugna tröttheten som kan dyka upp när man sprungit. Det känns i hela kroppen att den bara vill ligga här så jag lyder. Tänker nog fortsätta lyda hela kvällen och somna tidigt.

Vet ni förresten? Efter egna helt ovetenskapliga undersökningar har jag upptäckt att tisdagar är den sämsta bloggdagen, både att blogga på och rent statistikmässigt. Kan det vara så att människor i allmänhet är tröttare på tisdagar? Det vore ju inte så konstigt egentligen, det är ganska långt kvar till helgen: På onsdagar är det ändå lill-lördag och på torsdagar, då står fredagen för dörren. Men tisdagar är liksom bara tisdagar. Har du någon gång hört talas om någon som tycker tisdag är bästa veckodagen?
Kanske borde forska på detta? Eller troligen är det någon som redan gjort det.

13 tankar om “tisdagströtthet

 1. Tisdag är hat-dagen, om man nu får använda ett sånt starkt ord…brukar inte svänga mig med det vanligtvis, men efter den här vedervärdiga dagen så gör jag det bara!
  och jag har bara sett att fredagen är oftast min sämsta bloggdag, rent besökarstatistikmässigt alltså…då har jag tänkt att folk ska göra annat. fredagsmysa å så du vet.
  de pratade visst på radio imorse om att tisdagen är den sämsta dagen på hela veckan, jag är verkligen benägen att hålla med…

  Gilla

  • Jag googlade ”tisdagströtthet” efter att jag skrivit inlägget. Det var sida upp och sida ned med träffar. Det ÄR något fel på tisdagar!
   Men nu är det Onsdag! Onsdagar är så mycket bättre 🙂

   Gilla

 2. Haha! Nu måste jag ju tänka på det nästa tisdag 🙂 Jag var i och för sig också trött i tisdags, men jag hade varit på kurs hela helgen och var mentalt utmattad.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s