Träningsvärk och tidsjagande

image

Tänkte bara kika in och säja ett godmorgon/godförmiddag. Gudskelov, idag vaknade jag vid åtta som en lite mer civilicerad människa. Skönt. Vaknade förresten med träningsvärk efter gårdagens pass, inte i benen som jag misstänkt utan i övre magmusklerna (aj!). Fast det känns ändå bra. Är det något område som jag behöver träna så är det absolut där.

Planen idag är annars en springtur, helst lite längre, runt 7 km kanske? Känner mej bara så märkligt otaggad. Det är sällan jag känner så men jag antar att svackor dyker upp? Det har liksom varit så ojämnt på senaste tiden: Ibland pb, ibland snigelfart och dåligt med ork. Tror att det är därför. Som att jag nästan blir lite nervös för att springa om ni förstår? Jag vet att det är något jag måste jobba på: MÅSTE sluta jaga tid VARJE runda! Har lite svårt att släppa det bara och acceptera att formen helt enkelt är olika från dag till dag. Det där med tidsjagandet tror jag kommer sej av att det var lite det som höll mej igång precis i början. Jag taggades av att se att jag blev bättre. Fast nu är det ju så att man förbättrats otroligt snabbt i början, så snabbt går det ju inte riktigt nu. Men ok, dagens mission blir att bara springa. Sakta eller fort, långt eller kort.

2 tankar om “Träningsvärk och tidsjagande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s