Älskade inspirationsbloggar

Tänkte på det idag, hur mycket jag inspireras av de bloggar om träning jag läser. När jag såg Idas härliga inlägg om transportlöpning och fartrekord så ville jag nästan snöra på mej skorna igen och ge mej ut. Det händer rätt ofta, såna dagar en inte känner sej så pepp och så läser en någon annans inlägg om lyckad träning och hittar gnistan igen. Det är lite som att ha träningskompisar på distans. Jag samlar min bästa träningsinspo här i länkkärleken. Titta gärna in och inspireras du med!

4 tankar om “Älskade inspirationsbloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s