Mörkertröttman

image

Det känns mer och mer som att mörka vintern tar ut sin rätt: Är. Så. Trött! Vill helst ligga nedbäddad i soffa alternativ säng och se på serier hela dagarna. Är i någon slags emotionell svacka också, drömmer så konstigt på nätterna och vaknar med vag ångest. Men det helt enkelt lite så jag är, känslig för väder, vind och mörker. Det går dock över, det gör det alltid.

Tänkte försöka råda bot på lite av deppet och tröttheten med en springtur. Tänker mej en lugn lunk, bara för att resa huvudet och landa i mej själv. Sen komma hem, ta ett varmt bad och bara vara – Bästa medicinen!

2 tankar om “Mörkertröttman

  1. Men exakt! Känner mig trött och grå typ. Allt känns så jobbigt. Såg nyss att Niklas hade glömt sina d-vitaminer hör hemma, så jag tog en, kan nog behöva en boost, det är ju fan ingen sol här heller.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s