Mycket bättre och skämsmat

image

Åh, idag känns som en så himla mycket bättre dag! Mer energi, gladare, mer sugen på livet helt enkelt. Tror det hjälpte bra med myskvällen igår, bara umgås, kramas, prata lite, titta på serier och äta sån mat som är bra för själen men kanske inte nödvändigtvis värsta superfooden.

Vi åt riktig skämsmat igår och det var så himla gott. Ok, en ska ju absolut inte hålla på och koppla mat till skam på det sättet men jag menar inte riktig så. Jag menar sån mat som en liksom inte skryter med direkt, lägger upp bilder på instagram för att visa sina fenomenala kok-konster men som en ändå tycker är så himla god. Förstår ni? Alltså inte skäms som i: Detta borde jag verkligen inte äta p.g.a så onyttigt utan mer; Detta är ju..eh..barnmat.
I alla fall, min skämsmat är helt klart vegoschnitzel, strips och färdig bearnaisesås. Något som kräver noll kokkonst, nog är fyllt med massa konstigheter men som jag ändå gillar så himla mycket och äter ibland.
Har ni någon skämsmat? Alltså, något som är så gott att ni dör lite men som inte direkt är något en skryter med?

10 tankar om “Mycket bättre och skämsmat

  1. Min skämsmat är Dagobert-mackor, alltså sånna där i flera lager. Tar vad som finns i kylen och slänger på, och det viktigaste: majonnäs. Because; WITHOUT ME, MY MAYO IS USELESS! WITHOUT MAYO, I AM USELESS! Hoohah! (Vet att de säger hoorah, men det känns… Fel att säga liksom. Heh.)

    Gilla

  2. När ingen av oss har lust att laga mat då steker vi sojakorv och äter med bröd (inte vanliga korvbröd för de finns inte här, utan små vetebröd bara.) och sallad, rostad lök, ketchup, stark senap och surkål. Nom nom!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s