Ändrade referenser

image

Hade verkligen tänkt ta tjusig outfitbild igår när jag skulle gå iväg på trevligheter. Tänkte liksom att det kunde vara kul med andra bilder än morgonselfies eller svettiga springbilder. Men jag glömde. Istället får ni hålla till godo med ännu en selfie från innan en annan festlig kväll i somras.

Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll igår med massor med god mat och viiiin. Det där med vinet gör dock att jag kommer att misslyckas med min styrkeutmaning denna vecka. Jag känner mej nämligen lite seg och inte helt upplagd för att dra veckans andra, planerade styrkepass. Men det gör inte så mycket, det är bara att acceptera att denna vecka blev en sån där jag var väldigt kär i min soffa. Fast tre löppass och ett styrkepass är ju ändå inte dåligt. Det är märkligt det där, hur ens referenspunkter förändras: Hade någon sagt att jag skulle räkna 17 km löpning och ett styrkepass som en slö träningsvecka för en ganska kort tid sedan skulle jag trott att de skämtade.

6 tankar om “Ändrade referenser

  1. Ja, visst är det roligt. Det är ju absolut inte en dålig träningsvecka. Tvärtom egentligen.

    Det där halsbandet hade jag haft svårt att inte sno av dig om jag träffade dig med det på. Så himla snyggt! Kanske kan en göra ett själv tro. Hmm… Det får jag fundera på. Skitsnygg äru i allafall 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s