Det blir inte alltid som en tänkt sej

Jahopp. Jag skulle ju ha åkt till Dalarna idag, jag var t.o.m på stationen och vände men inställt tåg satte käppar i hjulet. Jag kunde ju så klart ha tagit ett senare tåg men då hade jag fått traska hem i mörkret. I skogen. Och det hoppar jag *gulp*helst. Väntar tills imorgon istället och hoppas att tågtrafiken går som den ska då istället.

Så det är vad jag gjort idag. Åkt fram och tillbaka till stationen. Mycket stimulerande. Men för att se det från den ljusa sidan så är ju väskorna redan packade. Nu känner jag mej lite snopen, vet inte riktigt vad jag ska ta mej för plus att det känns som att jag har en förkylning i så kallad pipeline..
Återkommer när jag känner mej muntrare. Det blir roligare så.

2 tankar om “Det blir inte alltid som en tänkt sej

  1. Meh! Vad trist att tåget var inställt. Hoppas att de går som de ska imorrn istället.

    Det fick mig att tänka på en fd arbetskompis som skulle åka till Australien på tjänsteresa. Hon kom till kontoret med väskan för att åka vidare till Landvetter trots att det var askmoln (efter Islandsgrejen) ifall att flyget ändå skulle åka. Det tog henne tre veckor innan hon kunde packa upp väskan så besviken blev hon att hon inte kunde åka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s