Morgonkaffe och surmulen ursäkt

image

Vi har inte kommit längre än morgonkaffe i sängen här. Ni vet, varje gång jag är i barndomshemmet startar jag dagen med att sätta mej skavfötters med mamma i hennes säng och dricka morgonkaffe. Mycket mysig tradition!

Förlåt förresten för lite dålig bloggning när jag är här. Jag bloggar från mobilen, är egentligen så förtjust i det och då blir det lite knapphändigt. Eller förlåt och förlåt förresten? Jag har aldrig riktigt förstått när bloggare ber om ursäkt för låg aktivitet? Jag menar, det är inte som att det är en skyldighet att blogga. Fast äsch, nu lät det väldigt tjurigt istället? Hoppas ni förstår hur jag menar.

4 tankar om “Morgonkaffe och surmulen ursäkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s