Rutinmänniskan

image

Jag vill ju gärna se mej själv som spontan och härlig. Alltså, härlig är jag ju, men spontan? Jag vet inte. 
Äsch, det jag vill komma till är att jag i mångt och mycket är en sån rutinmänniska. Jag har liksom mina vanor.

Som nu, när jag inte är hemma: Det blir liksom inte någon ordning på varken bloggande eller träning, såna där grejer som jag gör på rutin annars. Helt enkelt för att jag inte är i mina invanda hemmaspår.

Missförstå mej inte nu: Jag älskar att vara i Dalarna, det är mitt andra hemma. Men ändå, jag tappar rutiner, eller snarare: Får inte in mina vanliga rutiner här även om det inte föreligger några hinder för det. Inga hinder alls faktiskt.

Märkligt är det?

14 tankar om “Rutinmänniskan

  1. När jag är hemma i dalaran så spicker hela min vardagliga livstil..haha..alla rutiner blir upp och nervända, helsjukt!! Rätt skönt att komma hem till sitt sen och ha sin vanliga vanor! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s