Att tänka på de bra grejerna

Ibland när saker och ting känns lite grått är det lätt att riktigt gosa in sej i offerkoftan. Jag kan komma på mej själv att göra det trots att jag inte ens märkte när jag satte på mej koftan från första början. Och visste, det kan vara nästan mysigt att snyfta lite och gnälla: ”VARFÖR är det så här för STACKARS meeeeeej?”
Men det hjälper verkligen inte om en någonsin vill ta sej upp ur det gråa, hur gosigt det än kan vara.

Mitt bästa knep för att få av mej den där koftan är att fokusera på det där positiva som jag har i livet, de som jag känner en enorm tacksamhet för. Det kan t.ex. vara saker (eller saker och saker?) som den HELT fantastiska fästmannen, den knasiga, härliga, nära familjen, de otroligt underbara vännerna, min egen styrka och humor, saker jag är stolt över att jag fixat-  Allt möjligt kan det vara, bara det är bra saker.

När en sen funderat på de fina grejerna ett tag känner en sej  VÄLDIGT RIK! Det känns plötsligt väldigt förmätet att sitta och hålla hårt i den där koftan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s