Te och lite bloggplaner

image

Okej, har jag blivit en sån bloggare nu som lägger upp en bild på en kopp te och ba: ”dricker te!”?
Nej då så illa är det inte men jag och mobilbloggandet är inte helt överrens. Det är väl bra att ta till så här när en inte är hemma, men jag har svårt att tycka att det blir någon substans om ni förstår? Min gamla mobil är dessutom rejält osammarbetsvillig. Efter ihärdigt klickande kan den tänkas ladda upp en bild men den vägrar, absolut VÄGRAR fet eller kursiv text. Dessutom autocorrectas det här och där. Något som jag inte märker förrän jag laddat upp inlägget…och då vägrar mobilskrället låta mej gå in och ändra.
Så..inte helt överrens alltså.

Där emot har jag haft en hel del tid att fundera lite kring lilla bloggen: upplägg, utseende och saker jag vill skriva om. Det ska jag sätta tänderna i när jag kommer hem på fredag! Eller fredag kanske var att ta i…Då tänker jag nog mest krama mannen. Men sen!

Förresten, kanske världens vanligaste (och tråkigaste) bloggfråga: Men om, utifall att ni skulle ruva på någon åsikt om något ni vill att jag skriva mer om så kan ni väl delge mej?

2 tankar om “Te och lite bloggplaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s