Hemma

Så här på kvällskvisten kikar jag in på bloggen. Nu är jag hemma! Eller, har varit hemma ett bra tag och ägnat den tiden åt mys och Supernatural-tittande (bästa serien ever) – SÅ HÄRLIGT!

Det är märkligt egentligen: När jag åker bort känns det lite som jag lämnar bloggen hemma. Jag bloggar ju ändå (som ni märker) men det är på något vis bloggen ”bor”, bland mina vanliga rutiner, springvägar och vardag. När jag är borta känns det som om jag skickar tankar hit men när jag är hemma så kommer det rakt härifrån. Hm..ja.. det kan väl kanske tänkas låta en aning flummigt och konstigt? Men så är det. Eller jag är sån – Gillar rutiner och mönster, vissa saker görs där, andra här. Lite så. Hur som helst: Fint att vara här igen!

2 tankar om “Hemma

    • Åh, ja! Kolla den! Blir så avis på dej som har alla säsonger framför dej. Egentligen är det kanske inte världens mest högkvalitativa serie men jag älskar den mest av alla: broderlig kärlek, en rejäl skopa övernaturligt, rätt läskigt ibland, ofta väldigt roligt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s