Svår springabstinens & never ending förkylning

Alltså, de här förkylningarna som kommer och går? Har känt mej helt ok de senaste dagarna men igår hade jag ont i huvudet hela kvällen och idag vaknade jag helt snorig. Typiskt.

Jag hoppas att det ger med sej till måndag dock för då vill jag kunna köra igång med min nya träningsrutin. Ni vet: Mer strukturerad löpning och 2 styrkepass i veckan.
Som det är nu har jag faktiskt inte tränat något på nästan två veckor. Eller ja, jag har ju promenerat men det är allt. Fast jag tror att det kan vara rätt bra att ta en lite längre paus ibland, låta kroppen hinna ikapp. Som nybörjare på detta med träning kan jag liksom känna hur kroppen ”mognar” under längre viloperioder. Dock hjälper det ju inte mot den svåra springabstinens jag får…

Idag åker jag för övrigt hem. Är lite nervös för tågresan dock med tanke på det konstanta snöandet. Tänker att det är bäst att klä sej ordentligt ifall en skulle bli sittande på kallt tåg mitt i skogen..
Bra grej med att åka hem: Bloggen återgår till sitt vanliga, omobiluppdaterade jag och jag kommer tillbaka till mina älskade rutiner. Och javisstja: Ska bli rätt härligt att krama Daniel också.

4 tankar om “Svår springabstinens & never ending förkylning

    • Ja, men jag tror det är lite så: En vill så hemskt gärna bli bättre så en tränar och tränar. Sen vet en att vila är viktigt så en vilar 1-2 dagar men kroppen kanske behöver en längre period mellan varven?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s