Livspepp!

image

Trots ihärdiga nysningar, en aning hosta och allmän sjukdomskänsla, vaknade jag idag med en känsla av pepp på livet. Eller alltså, det är ju inte som om jag gått omkring och känt att det inte är värt, men ni vet: Så där lite extra pepp. Som ni kanske vet har jag svackat lite de senaste veckorna, funderat och oroat mej lite för framtiden. Det blev liksom något slags bakslag, från att ha ändrat vanor, faktiskt tagit mej till ställen jag vill vara på i livet till att tycka att det var lite okänt och läskigt, det nya. Som ett vägskäl nästan: Välj det du vill ha eller gå tillbaka till det trygga, intrampade. När en tänker på det är det ju inte ens konstigt för nytt ÄR ofta skrämmande, även om det är bra nytt.

I alla fall: Plötsligt känns det som om det finns möjligheter, planer och drömmar utkristalliserar sej hos mej. Jag vill nya saker, jag känner att jag är på rätt väg. Det finns saker jag är nyfiken på och som jag vill utveckla och det är en sån härlig känsla. Jag har valt i det där vägakälet och här ska minsann inte gås tillbaka! Här är det framåt, mot bra grejer som gäller.

(Eh nej, bilden är gammal, jag har noll läppstift på just nu och ligger och gonar mej i sängen)

5 tankar om “Livspepp!

 1. Vilken fin bild, du klär verkligen i det läppstiftet!

  Kan inte den här svackan bero på det nya året? Det är så mycket snack om nystart med allt och är man inte på en plats i livet där man kanske vet vad man ska nystarta så blir det lite deppigt? Nånstans kanske du inom dig känt att du ”borde” starta upp nåt nytt eller bestämma dig för något nu när det är nytt år och allt. Men nu är det februari och då kanske det släpper lite? Inte vet jag men nåt att flumma vidare på kanske. 😉

  Gilla

  • Tack snälla 🙂

   Jo, men så kan det nog verkligen vara! Det hade jag inte ens tänkt på. Klok du är 🙂
   Det är ju klart att en påverkas av allas nystarter och när en inte står så stadigt själv är det nog lätt att känna sej vilsen.

   Gilla

 2. Jag håller med, jättefin bild och fin färg på dig! Blev inspirerad till att lära mig att göra en sådan där fin fläta i luggen, har aldrig lyckats…nu ska jag prova igen!

  Härligt med pepp! Jag är också pepp på livet, det börjar bli ljusare och jag har precis fått världens bästa jobb! 🙂

  Gilla

  • Tack snälla! 🙂 Tips som underlättar flätan: Ha något strävt i luggen, typ torrschampoo eller volympuder. Det är mycket enklare att få till när håret inte är så glidit.

   STORT GRATTIS till jobbet! Vad härligt 🙂 Heja dej!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s