Springbegär

image

Som jag vill springa just nu!! Hade det inte varit för snorandet så hade jag gett mej ut i mörkret och snön precis, exakt nu. Det bor en rastlöshet i mina ben (nej, talar inte restless legs) som är nästan outhärdlig. Över två, TVÅ veckor har det gått sedan jag sprang sist. Den här förkylningen får helt enkelt ta och ge med sej illa kvickt, annars är det jag som börjar klättra på väggarna här hemma.

Fast lite skön är den ändå, den här rastlösheten. För om det ska kännas så här, är risken för att jag skulle sluta springa väldigt liten. Det GÅR helt enkelt inte! Den har ju annars funnits där, en liten rädsla för att jag ska lägga ned, att det ska rinna ut i sanden, detta med löpning, men som det känns nu finns det inte en yttepytte chans att det gör det.

6 tankar om “Springbegär

  1. Förstår vad du menar, det är en så härlig känsla. Jag får den också nuförtiden, det trodde jag aldrig om mig själv. Vi har spring i benen! 🙂 Hoppas att du blir frisk snart så att du får springa igen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s