Jisses!

Alltså, nu blev det så där dumt igen! Daniel jobbade natt i natt och jag sov superoroligt: Somnade och vaknade ungefär varannan timme för att sedan ha svårt att somna om. När Daniel kom hem på morgonkvisten tänkte jag att jag skulle sova någon timme till. Klockan 11 ringde min mamma: ”- Vad GÖR du?”…”-Eh..sover..”

Nåja, jag är i alla fall utsövd nu och förkylningen verkar så gott som gett sej av under natten. Tänker mjukstarta träningsveckan med en rask promenad till affären, förena nytta med nöje liksom. Och imorgon! Åååh, då kan jag nog springa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s