Men näe…

Jag har setat och filat på rubriker som känns aningen mer positiva en den ovanstående men det fick bli den, ”men näe”, för det är lite så det känns just nu. Efter att jag gått upp idag gav jag mej ut på en promenad till affären: Frid och fröjd på ditvägen men på tillbakavägen – inte så mycket… Började plötslig kallsvettas och må rejält illa, trodde absolut att någon kräksjuka slagit till. Det bröt aldrig ut som tur var men jag känner mej allmänt vissen nu, frusen och lätt illamående.

Orkade precis göra ”pulled quorn” (recept imorgon) när jag kom hem, men sen dess sitter jag i soffan under ett täcka och två filtar. Sååå segt, båda att vara sjuk och att blogga om’et. Förhoppningsvis är det bara ilsk ägglossning, det händer att jag mår illa då. Håller tummarna för det och hoppas vara på topp imorgon igen.

6 tankar om “Men näe…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s