Bloggfunderingar

image

image

Ehm..jo.. jag illustrerar mitt funderande med bilder på mej själv i olika vinklar. SER ni aktiviteten som pågår där under utväxten? Inte? Nä, men så här är det: Jag bloggar ju på wordpress.com och har funderat ett tag på att byta till org, egen domän, webbhotell och allt det där. Jag vill byta, helt enkelt för att jag känner mej lite begränsad här. Jag kan inte fixa med layouten exakt som jag vill, jag kan inte lägga in vissa länkar o.s.v. Den här bloggen blev så mycket mer än jag trodde när jag startade en liten blogg för att kunna skriva om min löpning. Nu låter det i och för sej som jag har tusentals besökare och är typ Blondinbella..Men..näe. Men jag vill i alla fall kunna ha lite mer inflytande över den här lilla bloggen som blev så viktig för mej.

Men det jag funderar som mest över är: Vad ska den heta? ”Springer o trimmar” eller ”Charlotta Sofia springer”? Jag lutar åt ”springer och trimmar” eftersom det är lite mer täckande. Eller kanske..hm ”springer och äter” haha?

Vad tycker ni? Hjälp!

(Såna där personer som köper upp domännamn för att sälja dyrt gör sig icke besvär. Jag har inte råd :p)

19 tankar om “Bloggfunderingar

  • Ja, jag gillar ju också”Charlotta Sofia springer”, det är ju liksom jag. Men tänker att jag skriver om en hel del annat än löpning så vill ha det lite mer heltäckande. Fast själva bloggen blir ju fortfarande ”Charlotta Sofia springer och trimmar” 🙂

   Gilla

 1. Eget är bra! Dessutom inte speciellt dyrt eller besvärligt och WordPress på egen installation är en riktig frihet. Jag hjälper gärna till om du behöver virtuellhjälp. Namnet får gärna vara enkelt. Springer och trimmar tycker jag funkar.

  Gilla

 2. Ping: Skosulan.com | Trimmar och springer

 3. wordpress är ändå svårslaget! Man kan göra eget förstås, det går att koda hur som helst och mina nördar på jobbet hävdar att vem som heeeelst kan göra det (fast jag lät förstås DEM göra det när vi gjorde om vår website i wordpress, hehe. Själv har jag vare sig ork, tid eller lust till sånt där!)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s