En morgon

faf 009redGod morgon! Eller, många av er har nog varit på jobbet/skolan/annat ställe ett tag, så: God förmiddag kanske? Själv är jag nöjd med att inte ha gjort samma försovningsfadäs som igår. Startade dagen strax före sju med kaffe i sängen. Sen gick jag upp och gjorde min kokosgröt, idag med blandade bär: havtorn, goji, blåbär och hallon. Och så älskade jordnötssmöret. Gillar verkligen den där gröten! Den håller mej mätt gott och väl fram till lunch och liksom landar skönt i magen. Perfekt frukost med andra ord.

faf 013red

Något som inte är så perfekt är vädret. Så här ”härligt” ser det ut  utanför mitt köksfönster. Det är inte direkt så en spritter i kroppen av lycka… Fast, FAST om en nu ska se något positivt med det hela så noterar jag bar asfalt, perfekt för spring! Dessutom mår jag mycket bättre idag, vet inte vad det var för skum magbacill jag råkade ut för? En dags vila till, sen ska jag springa.

4 tankar om “En morgon

    • Haha, jo, det kanske du har rätt i. Ska bara våga mej ut i skogen också. Det är konstigt, jag är uppväxt precis i skogsbrynet och har varit mycket i skogen, ändå drar jag mej för att ge mej ut och kuta bland träden. Men det verkar ju mysigt, det gör det 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s