Länkkärlek: Två som är fina för själen

Kände lusten att sprida lite länkkärlek eftersom det finns så otroligt mycket fina bloggar jag vill dela med mej av och visa min uppskattning för. Dessa två som jag vill ”länkkärleka:a” idag är inga träningsbloggar, även om båda dessa är löpare och bloggar om det på andra håll. Men det är två bloggar som är extremt fina för själen. Och fint för själen är ju fint för hälsan.

image

Jag hittade Fiatdeluxe genom bloggen move it mama (ja, läser den fast jag är 0 mama) där hon också bloggar. Det tog dock inte lång tid innan jag fastnade för hennes privata blogg. För hon skriver om det som det är. Med mycket humor och väldigt mycket igenkänning. Hon är så rolig, ironisk och varm på samma gång att en inte kan låta bli att gilla!

image

Fröken Blund vet jag inte riktig hur jag hittade men är väldigt glad över att jag gjorde det. Som den människan uttrycker sej alltså! Det är som att läsa poesi. Hon har ett alldeles eget sätt att skriva på, ett sätt som går rakt in i hjärtat.

5 tankar om “Länkkärlek: Två som är fina för själen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s