Pyssel

image

Hej, här sitter jag och är rätt trött. Hade verkligen tänkt springa idag, men näe, det känns som om kroppen inte riktigt vill. Har sovit så knepigt några nätter, vaknat varannan timme, drömt skumt och Weeds-inspirerat (väldigt stressigt). Drömmarna kan i och för sej bero på att jag envisas med att se 2-3 avsnitt Weeds innan jag somnar..ehm.

Istället för att springa har jag varit ute på lite ärenden på förmiddagen och sen har jag fixat med webbhotell och domän (yey!). Nu återstår bara det extremt läskiga med att exportera bloggen och få allt att se hyfsat ut. Fast jag har läst på och det verkar rätt enkelt. Hur som helst, känner i alla fall att jag måste samla mej lite inför detta, ja och så ska ju betalningen på domänen gå fram också, innan dess kan jag inte börja pyssla.

Fast hörrni! Vad skönt det är! Vet att jag skrev om detta häromdagen också men ändå: Jag är inte längre rädd att jag ska lägga av med träningen när det blir längre sjukdomsuppehåll som det varit nu. Det är faktiskt en befrielse att liksom känna att detta är JAG nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s