Total löpningseufori och PB

image

Kom hem från första löprundan på 2 1/2 vecka för en liten stund sen OCH vilken runda sen! Den var precis den boost jag behövde för att spinna igång benen igen och jag påmindes återigen om varför jag springer. Ärligt talat känner jag mej som jag vaknat upp lite ur en dvala och bara: ”Jamen visst ja! Jag BEHÖVER detta för att må bra.” Nu känner jag mej pigg, glad, lycklig över att kroppen verkligen fungerar och ja, tamejtusan om jag inte känner mej snyggare också…hehe

I alla fall: Det kändes faktiskt en aning trögt att ge sej ut idag men mitt vanliga knep fungerade. Det är att sätta på mej löpkläderna och kliva utanför dörren innan jag hinner tänka för mycket. När jag väl sprang iväg kändes benen väldigt pigga och ja, hela rundan kändes så, pigg liksom. Jag vet inte hur jag ska förklara men det känns mer och mer som att jag faktiskt SPRINGER, inte liksom lunkjoggar. Och ja, det blev en bra tid: 5,07 km på 31,57, förra PB var 4,99 km på 32,12 (Kan en ens kolla exakt på vilken tid en passerar 5 km på, på runkeeper?) så jag är mer än nöjd!

8 tankar om “Total löpningseufori och PB

 1. Bra jobbat! Vad härligt att få till en runda med den känslan. Jag längtar efter en riktig runda igen – har blivit en massa annan träning ett tag så det var riktigt längesen. Och vad lustigt, min runkeeper brukar ofta stoppa på just 5,07 km också (fast mitt PB är inte lika bra som ditt) 🙂

  Gilla

  • Tack snälla! Någon gång skrev du till mej: ”Tänk när du är nere på 6.15-tempo” Tänkte på det idag, kändes så coolt att nästan vara där idag för då kändes det låååånt dit 🙂

   Åh, förstår dej! Skickar massa frisktankar mot dej.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s