Varmt citronvatten med ingefära

049red

059red

Jag skulle så gärna vilja dricka varmt citronvatten på morgonen, så där som Beata. (Varför en ska göra det hittar ni också i länken till Beata men det är något ayurvediskt och renande i alla fall, sätter igång systemet) Jag gillar ju sånt där: hälsa som har gamla anor. Eller ja, när jag tänker efter, inte allt. De hade ju så himla mycket skumma saker för sej förr i tiden… Undanber mej blodiglar och liknande. Fast det håller de väl i och för sej på med fortfarande va? Undanber mej i alla fall.

Men i alla fall, jag glömmer ju bort citronvattnet på morgonen hela tiden! Kommer på det lagom tills efter jag stjälp i mej en kopp starkt kaffe..och det är ju också ett sätt att..eh..väcka kroppen.. Ska försöka få till det dock. Får väl förbereda kvällen innan eller något. Nåja, ikväll har jag i alla fall druckit citronvatten med ingefära och känt mej väldigt hälsosam. Fast jag hade ingen färsk ingefära så det där grumliga på koppen är torr från kryddburken. Inte lika höga hälsopoäng på det.

Jaha, nähä, det blev väl en himla utläggning om citronvatten! Allt jag ville säja egentligen, var att jag ska försöka att dricka det på morgonen för att det verkar bra. Förresten kanske denna fascination för citronvatten har med alla tjejtidningar en läste som tonåring att göra? Ni vet, tips om hur man skulle hålla sej frääääsch och finnfri? Typ: ”Drick citronvatten varje dag, gärna 4 liter” *kissar på mej*.  Nåja, urinvägsinfektion fick en inte i alla fall…

3 tankar om “Varmt citronvatten med ingefära

  1. Ping: Ingefära e nyttigt :) | hejsan svejsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s