En dag i matens tecken

image

image

image

Jag har hunnit med annat idag också, förutom att pyssla med bloggen. Vi ville hitta på något en ledig fredag så vi bestämde oss för att åka och kika på den relativt nya saluhallen i Västerås, detta trots det ganska motbjudande namnet för ett veggo som mej: ”Slakteriet”. Fast om en bortser från namnet och de långa köttdiskarna så var det fint, lite industriell känsla så där. Och så fanns det en fair trade-butik och sånt gillar en ju. Dessutom kan en äta där, även vegetariskt så det blev en falafel till mej -god, men ingenting går upp mot falaflarna i Malmö.

På hemvägen åkte vi förbi Veggoköket, en också ganska nyöppnad butik som gör egna, veganska charkuterier. Där blev det lite grejer köpta. Visar er imorgon!

5 tankar om “En dag i matens tecken

  • Åh, tack! Ja, en himla bra grej, det där veggoköket. Annars är det rätt tunnsått med veggogrejer, här i Västeråstrakten men tydligen börjar det poppa upp mer och mer grejer sa kvinnan som äger veggoköket.

   Gilla

 1. Ping: Nej, jag åker inte till Västerås idag |

  • Ja, alltså, de är verkligen något helt annat än de torra, frysta falaflarna en köper eller får på pizzeria. Det ska dock finnas recept någonstans, ska kolla om jag kan hitta till dej 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s