Frustrationen (och håret)

image

Egentligen är det här en bra dag, sovmorgon, kaffe på sängen – härligt på det hela taget. Ändå kan jag inte låta bli att känna mej frustrerad. Jag vill verkligen komma igång med mitt tänkta träningsupplägg nu: Svettas, bli starkare, snabbare, ha en träningsrutin som går som tåget. Tydligen tycker inte kroppen att det är en lika bra ide… Eller snarare är det väl de här bacillerna som flyger omkring i luften under vinterhalvåret som hindrar. Som nu t.ex.: sjukt härlig löprunda i förrgår, den gjorde mej supertaggad. Men dan därpå, hosta. Hosta som verkar ha släppt nu i och för sej, men jag känner ändå att jag inte ska utmana ödet. Alltså, jag vet att det bara är dumt att gräma sej över sånt en inte kan styra över, men jag gör det ändå. Det blir så himla hattigt. Jag blir aldrig dyngförkyld heller, det liksom bara kommer och går, hindrar min träning *morr*. Det känns förresten som jag skrivit det här inlägget 100 gånger den här vintern, urtråkig, jag vet. Men åh, vad jag längtar efter att få nöta, både spring och styrka.

Istället för att träna ska jag ägna en del av dagen åt annat frustrationsmoment: Mitt hår! Har jordens utväxt och superslitna toppar. Jag har bestämt mej för att kapa en bra bit, för lets face it: Längre hår klär mej inte. Jag ser bara trött och nedtyngd ut och har det i alla fall bara uppsatt. Och ja, jag är en sån där galen människa som sätter saxen i håret själv. Egentligen kanske jag borde hitta en riktigt bra frisör som förstår mej men jag är lite rädd att en äkta frisör langar fram en trimmer om de får se mitt superbehandlade hår. Men grejen är: Jag bryr mej inte så mycket om att ha friskt hår, det blir ju bara så platt och tråkigt då? Jag gillar när det är superblekt och lite volymigt. Det är nog en annan femma om en har långt svall kanske?

2 tankar om “Frustrationen (och håret)

    • Haha, ok. Jag vet inte om jag vill klippa av mej håret riktigt kort igen..fast en å andra sidan: Det är ju bara hår 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s