Saker som rör sej i mitt huvud

*vaknar på morgonen*

-Ååååh…springa idag! ….*aaaaaatjo!!*

-Oj,  du nös? Alltså..är du verkligen helt frisk?

-Jepp!….*aaa…aaatjooo*

-Men nu nös du igen!?

-Eh..kvalster?

-Nä, skulle inte tro det… INTE springa idag!

-Jo!

-Nä!

-Springa lite? Sakta?

-Nä!

-Men jääääätte, jäääättesakta?

-Men..NEJ!

-Ok.. (Jag gillar inte dej!)

Ungefär detta rörde sej i mitt huvud i morse. En kan säja att de två rösterna är förnuftet och viljan. Jag gör ofta så här, förhandlar med mej själv. Idag vann förnuftet. Jag är verkligen inte jätteförkyld idag men jag tänker att eftersom jag blir konstant småförkyld hela tiden så är det lika bra att låta det läka ut helt. Fast på sista tiden känns det som om jag bara behövt planera träning för att börja snora. Men, det kommer en vår, tröstar mej med den tanken så länge.

Har ni också förhandlingar angående träning i huvudet?

4 tankar om “Saker som rör sej i mitt huvud

 1. Ja! Speciellt när det är vilodag. Då vill en del av mig ta en ”lätt,återhämtande” runda. Det är lätt att vinna diskussionen om det står vila på programmet. Svårare då man är småsjuk, men jätteviktigt att inte träna då!

  Gilla

  • Ja, haha, de där väldigt lätta, långsamma rundorna en inbillar sej att en ska ta för återhämtningen. Och ja, när en är sjuk är det bara att låta bli. Men det är svårt.

   Gilla

  • Haha, jo så är det nog 🙂
   Ja, jag brukar tänka som du i vanliga fall men nu vill jag verkligen, verkligen bli av med den här sega snuvan som tar träning som en ursäkt att blomma upp. Men ja, annars, om jag skulle ta lite snorighet som ett tecken på att jag inte skulle träna så skulle det nästan inte bli något tränat på hela vintern 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s