Superfoods: besattheten

I detta inlägg förklarade jag ju hur jag ser på detta med att marknadsföra något på bloggen. Viktigast för mej är att vara ärlig och genomskinlig, bara skriva om sånt jag tror på och sånt som känns jag. Och superfoods känns väldigt mycket jag. Denna kärlek jag har för superfoods alltså! En nyfiken, ibland kanske lite naiv kärlek. Eller naiv och naiv, många gånger har jag verkligen upplevt att jag mår bättre av olika superfoods och jag tror abslut på (den ibland bortglömda) kraften i olika växter. Jag har t.ex. skrivit om nässelpulver och chiafrön tidigare – två superfoods som ingår i mitt dagliga intag. Nässelpulver var jag lite försiktigt positiv till men chiafrön var verkligen direkt KÄRLEK.

I alla fall, med denna kärlek för superfoods i ryggsäcken känns goforlifestore.se  som en webshop det verkligen känns kul att skriva och tipsa om. Det är liksom ett ställe jag själv kommer att gå bananas på eftersom den dignar av superfoods med olika spännande egenskaper. (Även raw food, bra fetter och olika fröer finns i sortimenten) . Här är några superfoods jag själv är speciellt sugen på:

bipollenBipollen är en superfood jag verkligen villl testa! Bipollen säjs vara så gott som komplett i näringsinnehåll, d.v.s det innehåller samtliga näringsämnen som kroppen behöver. Så här står det bl.a om bipollen i produktbeskrivningen:

Med sin jämförelsevis höga halt  av protein bidrar bipollen till att öka muskelstyrkan. Många idrottare och andra personer, som strävar efter att öka muskelstyrka och energi, tar därför en daglig dos av bipollen. De fleromättade fetterna hjälper till bygga upp kroppens celler. De bidrar till  tillväxt och vitalitet och förkortar ansträngda musklers återhämtningtid.

Bipollen att läsa mer om köpa här!

spirulinaSpirulina! ”Alla” har ju spirulina i sina gröna smoothies. Jag vill också! Ja naturligtvis inte bara för att jag vill vara som alla andra utan för de välgörande egenskaperna också.  På webshopen står det så här om spirulina:

Spirulina är en blågrön alg som kallas ”mirakelalgen”. Algen tillhör cyanobakterierna och innehåller antibiotiska, bakteriehämmande ämnen som stärker kroppens immunförsvar samt krom som gör insulinet effektivare.

Spirulina finns att läsa mer om och köpa här!

Ja, visst ja! Du får nu 10% rabatt genom att ange koden GFL10 i kassan.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar till goforlifestore.se. (Jag kommer hädanefter att märka ut alla affiliatelänkar på detta sätt, med en liten stjärna och en text i slutet av inlägget).

2 tankar om “Superfoods: besattheten

    • Jag blir helt nipprig av superfoods 🙂 Vill testa alla grejer som finns! Spirulina har jag dock aldrig testat men är väldigt sugen på.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s