Idag

image

Nuså, nu lägger jag ned ombyggnationen för idag! Det kanske inte ser så mycket ut för världen just nu men jag är mycket nöjd med att ha en bredare sida där större bilder får plats. Det är tyvärr inte så himla snyggt med de befintliga, mindre bilderna men så får det vara. Annars har jag mest ägnat dagen åt att försöka förstå mej på Gimp så att jag kan fixa min header. Det tar sej! Jag gillar verkligen att grotta ned mej i saker och lära mej nytt men nu är jag helt trött i huvudet. Ska bli skönt när allt är på plats.

Annars hann jag med en snabb powerwalk på typ 5 km idag. Det var så otroligt skönt att komma ut och andas lite. Benen ville gärna springa men det hade ju sett ut, i kappa och jeans.. Styrkepasset fick tyvärr stå tillbaka. Jag ooooorkar inte p.g.a den rätt knapphändiga sömnen natten till idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s