Insomnia och planer för dagen

image

Jo, enda nackdelen med att ta en nästan heldag i sängen är att det blir himla segt att somna på kvällen. Vid två var jag fortfarande vaken och drog mej till minnes ett knep som en lärare jag hade i psykologi lärde mej: Försök att ligga blickstilla, får hjärnan inga signaler från armar och ben som rör sej kopplar liksom hjärnan ned lite och en somnar till slut. Så jag försökte. Det är bara det att det inte är helt lätt det där: Plötsligt börjar det klia i en fot eller rycka i en muskel. Sen kan det också vara så att en har en partner (inga namn nämnda) som inte är ”sova stillsamt med händerna knäppta på bröstet”-typen. När denne partner då ger sej ut på någon nattlig, liggande springtur (?) blir det svårt för den andra partnern att ligga blickstilla eftersom hela sängen rör sej.

Så, ja, jag är seg idag men tänkte ändå, för femtioelfte gången, dra igång träningen igen. Först och främst blir det en powerwalk fram och tillbaka till affären och sen tänkte jag äntligen få till ett styrkepass.

Och så ska jag pyssla med bloggen idag! Jag har världens finaste grej på gång som jag hoppas kunna visa senare idag. Eller ja, så himla teknisk är jag inte så det kanske tar lite längre tid än så? (Det är alltså en designmässig grej). I alla fall: Blir det lite tyst här så vet ni varför.

2 tankar om “Insomnia och planer för dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s