Att stryka sej själv medhårs

image

Ibland tar det liksom stopp. När jag börjar planera för mycket, försöker skjuta in för mycket olika moment i mitt liv. Det är då jag märker att jag kanske inte är helt 100% balanserad. Eller nej, vänta, det kanske inte beror så mycket på min obalans? Jag tror ändå det är rätt allmänmänskligt? Det där när det blir lite för mycket, när en vaknar på morgonen och redan är någonstans på eftermiddagen i planeringen och huvudet. När hjärnan rusar: ”Först ska jag och sen ska jag och där i mellan hinner jag det…o.s.v”. Det är då en får säja STOPP! Stryka sej själv lite medhårs och ta en sak i taget. Ta en kopp te och slappna av på det där ”där i mellan” istället för att försöka trycka in ännu ett måste.

Jag tror det är så himla viktigt! Vi lever i ett samhälle där människor bränner ut sej till höger och vänster, gråter en skvätt på jobbtoaletten och där lyckad aldrig är lyckad nog. DET GÅR INTE! Vi är inte byggda så. Det måste finnas tid för pauser, bara vara, slappna av.
Idag tänker jag i alla fall stryka mej själv medhårs, ta en sak i taget. Göra så långt jag hinner och sen får det vara bra med det.

2 tankar om “Att stryka sej själv medhårs

 1. Usch jag känner så igen mig…kloka ord vännen, vi skulle verkligen behöva ses på en kaffe och du skulle få mata in massa energi i min kropp som för! Fasen va bra du är! KRAM

  Gilla

  • Åh, det skulle verkligen vara något det! Vi får se till att få till det 🙂
   Och dina ord värmer så mycket. Behövde dem idag 🙂
   Kramar

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s